بلاک(مسدود) کردن و تنظیمات پیام شخصی

21 آبان 1398

یکی از مهم ترین و اصلی ترین تنظیماتی که باعث می شود تجربه کاربری بهتری در دیسکورد داشته باشید تنظیمات حریم خصوصی و روش های انجام آن تنظیمات می باشد

آموزش محدود کردن دایرکت مسیج (PV) در دیسکورد :

یکی از اصلی ترین تنظیمات حریم خصوصی مربوط به تنظیم محدودیت های پیام های شخصی می باشد که با تنظیم صحیح از مزاحمت ها و مشکلات حریم شخصی احتمالی جلوگیری خواهد شد

شما میتوانید این تنظیمات را بطور سراسری و یا در هر سرور بطور جداگانه تنظیم نمایید ، برای مثال اگر میخواهید کاربران یک سرور خاص بتوانند به شما پیام شخصی یا همان PV بدهند مانند تصویر زیر ابتدا روی اسم سرور زده سپس بر روی منوی Privacy Setting بزنید

1B_.jpg

حال اگر گزینه allow direct messeages را روشن کنید همه کاربران آن سرور میتوانند به شما پیام شخصی ارسال کنند . طبیعتا بلعکس اگر این گزینه را خاموش کنید هیچ یک از کاربران آن سرور نمیتوانند به شما پیام شخصی دهند

2B_.png

نکته مهم : اگر کاربری جزو لیست دوستان یا همان Friend list شما باشد از این قاعده مستثنی خواهد بود و این تنظیمات تاثیری در ارتباط شما با لیست دوستانتان نخواهد داشت ، به عبارت دیگر کاربرانی که در لیست دوستان شما هستند همیشه میتوانند به شما پیام دهند و یا با شما تماس برقرار کنند…

آموزش بلاک کردن (مسدود کردن) کاربران :

اگر میخواهید کاربری را مسدود نمایید تا دیگر از آن شخص هیچ پیام شخصی (DM) و تماس و… دریافت نکنید به شکل زیر عمل کنید

ابتدا روی پروفایل شخص مورد نظر نگه دارید و به پروفایل شخص بروید :

3b_.jpg

حال مانند تصویر روی سه نقطه سمت راست صفحه بزنید :

4b_.png

و در اخر مانند تصویر زیر روی گزینه Block بزنید تا کاربر مورد نظر مسدود گردد

5b_.jpg

توجه نمایید که با مسدود نمودن کاربر ، حتی پیام های آن کاربر را در چنل های تکس و متنی هم مشاهده نخواهید کرد

تنظیمات درخواست دوستی و پیام شخصی :

در دیسکورد میتوانید مشخص کنید که چه کسانی بتوانند به شما درخواست دوستی ارسال نمایند

برای این مورد ابتدا به تنظیمات دیسکورد رفته سپس از بخش User Settings به تب Privacy & Safety بروید

در اینجا سه گزینه وجود دارد

-با روشن نمودن گزینه everyone همه کاربران دیسکورد میتوانند برای شما درخواست دوستی ارسال نمایند (حتی کاربرانی که با شما هیچ سرور مشترکی ندارند)

-در صورتی که فقط گزینه Friends of Friends را روشن کنید تنها کاربرانی که دوست مشترکی با شما دارند میتوانند به شما درخواست دوستی یا همان Add friend ارسال نمایند

-در صورتی که گزینه Server Members را روشن نمایید تنها کاربرانی که با آن ها دارای سرور مشترک می باشید میتوانند به شما درخواست دوستی ارسال کنند

توجه : در صورتی که میخواهید هیچکسی نتواند به شما درخواست دوستی ارسال نماید هر سه گزینه را خاموش نمایید ، در اینصورت تنها شما میتوانید برای سایرین درخواست دوستی ارسال نمایید.

منظور از دوستان مشترک دوستانی می باشد که در پروفایل آن کاربر و بخش Mutual Friends برای شما لیست می گردد :

6B.pngنکته جالب :

توجه داشته باشید که همه کاربران (حتی اگر در لیست دوستان شما نباشند) میتوانند با زدن روی پروفایل شما ، لیست دوستان مشترک با شما را ببینند

  1. علی
     
     
    1401/10/27 - 2:54

    من تازه نصب‌ کردم وقتی میخام پیام بفرسم
    ارور میده میگه باید سرور مشترمی‌داشته باشید و …
    تست هم کردم برا چن نفر پیام فرستادم برای هیچ کدوم نمیره
    میشه کمکم کنین؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:

  • فارسی بنویسید، از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • تجربیات شما می تواند در تصمیم گیری سایر کاربران جهت خریداری محصولات مفید باشد ، لطفاً اطلاعات مفید و مربوط به محصول فوق را با توجه به تجربیات خود به اشتراک بگذارید.
  • در هر دیدگاه می توانید حداکثر 5 مورد نقاط قوت و ضعف محصول را ثبت کنید.
  • از ارسال لینک‌ و اطلاعات شخصی از قبیل تلفن، ایمیل و آی‌دی شبکه‌های اجتماعی خودداری کنید.
  • از بکار بردن کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز و قومیتی دارند خودداری کنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.